Είκοσι δύο νεκροί και 256 τραυματίες ο απολογισμός της εξόδου του τριημέρου
Είκοσι δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο και άλλοι 256 τραυματίστηκαν κατά την έξοδο του εορταστικού τριημέρου. Συνολικά, σημειώθηκαν 167 τροχαία ατυχήματα, δηλαδή επτά λιγότερα σε σχέση με την περυσινή έξοδο. Κανένα θανατηφόρο στην ΠΑΘΕ.
Είκοσι δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο και άλλοι 256 τραυματίστηκαν κατά την έξοδο του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς.
Σε ολόκληρη τη χώρα σημειώθηκαν 167 τροχαία ατυχήματα, δηλαδή επτά λιγότερα σε σχέση με την αντίστοιχη έξοδο πέρυσι. Κανένα θανατηφόρο τροχαίο δεν σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, φέτος παρατηρήθηκε μεγαλύτερη έξοδος οχημάτων σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Από τις περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καταγράφηκε έξοδος 654.500 αυτοκινήτων, 121.200 περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι.
Συνεργεία της Τροχαίας εντόπισαν 557 άτομα να οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και επέβαλαν τις ανάλογες κυρώσεις.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.