Καταθέσεις υπαλλήλων της Vodafone στον Γ.Διώτη για την υπόθεση Τσαλικίδη
Με τις καταθέσεις δύο υπαλλήλων της Vodafone συνεχίστηκε τη Δευτέρα η έρευνα του Γ.Διώτη για το θάνατο του Κ.Τσαλικίδη. Την Τρίτη -πιθανότατα- ο κ. Διώτης θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο γραφείο του εκλιπόντος στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Vodafone.
Με τις καταθέσεις δύο υπαλλήλων της Vodafone συνεχίστηκε τη Δευτέρα η έρευνα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Διώτη για το θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη.
Ο κ. Διώτης αναμένεται εντός της εβδομάδας -πιθανότατα την Τρίτη- να διενεργήσει αυτοψία στο γραφείο του Κώστα Τσαλικίδη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Vodafone, στο Χαλάνδρι.
Ο εισαγγελικός λειτουργός εκτιμά ότι η έρευνά του θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Διώτης προβληματίζεται από ορισμένα στοιχεία που εντόπισε στο διαμέρισμα του Κώστα Τσαλικίδη κατά την αυτοψία που διενήργησε.
Ο κ. Διώτης εξετάζει το ενδεχόμενο να διατάξει εκταφή της σορού του Κ.Τσαλικίδη, για τη διενέργεια νεκροψίας, αν και προβληματίζεται για το κατά πόσον ένα χρόνο μετά το θάνατο μπορεί να εισφέρει αξιοποιήσιμα στοιχεία στην έρευνα. Πάντως, τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του Κ.Τσαλικίδη διαρκώς αυξάνονται και ίσως να καταστεί αναγκαία η ιατροδικαστική εξέταση.
Την εκταφή και τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής άλλωστε επιθυμεί και η οικογένεια Τσαλικίδη, η οποία ήδη διά του συνηγόρου της έχει διατυπώσει το σχετικό αίτημα στον κ. Διώτη. Μάλιστα, μετά την ανάκληση της εντολής της οικογενείας προς τον ιατροδικαστή Π.Γιαμαρέλο, τα μέλη της προσανατολίζονται να διορίσουν τον εξειδικευμένο Αμερικανό ιατροδικαστή Μάικλ Μπάντεν, ο οποίος θεωρείται ότι έχει μακρά πείρα σε δύσκολα εγκληματολογικά περιστατικά.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.