Τελειώνουν οι μέρες του Internet Explorer για Mac
Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες υπολογιστών Mac της Apple να πάψουν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer, καθώς από το 2006 θα σταματήσει να προσφέρει αναβαθμισεις ασφάλειας. Η εταιρεία συνιστά το Safari της ίδιας της Apple.
36
Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες υπολογιστών Mac της Apple να πάψουν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer, καθώς από το 2006 θα σταματήσει να προσφέρει αναβαθμισεις ασφάλειας για το δημοφιλές πρόγραμμα πλοήγησης. Η εταιρεία συνιστά το νεώτερο πρόγραμμα Safari της ίδιας της Apple.
H Microsoft είχε ανακοινώσει to 2003 ότι δεν θα αναπτύξει νέα έκδοση του Internet Explorer για Mac, παραδεχόμενη ότι το αντίστοιχο προϊόν της Apple είναι καλύτερο για αυτή την πλατφόρμα.
Tώρα, ανακοινώνει ότι σταματά να υποστηρίζει την υπάρχουσα εκδόση 5.0 του IE και από τις 31 Ιανουαρίου το πρόγραμμα θα πάψει να διατίθεται για κατέβασμα από το δικτυακό τόπο Mactopia της Microsoft.
H σημερινή έκδοση του IE για Mac παρουσιάστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, και η Microsoft συνιστά στους χρήστες να στραφούν «σε νεώτερες τεχνολογίες πλοήγησης στο Διαδίκτυο, όπως το Safari της Apple».
Για την πλατφόρμα Mac κυκλοφορούν πάντως και άλλοι browser, όπως το δημοφιλές Firefox και το Opera.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Τραγωδία στον Βόλο – «Καιγόταν ολόκληρη, της έριξα ένα μπουφάν να σβήσει αλλά έπεσε νεκρή μπροστά μου»
- Ο Άνταμ Σάντλερ αφήνει την κωμωδία και πιάνει (ξανά) το δράμα
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης



