Η Νταϊάνα Ρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μία συναυλία
Για μια συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα έρθει στην Αθήνα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Νταϊάνα Ρος. Η συναυλία θα δοθεί στις 27 Ιουνίου για την ενίσχυση των στόχων του προγράμματος ενάντια στο Στίγμα της Ψυχικής Ασθένειας.
38
Για μια συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα έρθει στην Αθήνα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Νταϊάνα Ρος. Η συναυλία θα δοθεί στις 27 Ιουνίου για την ενίσχυση των στόχων του προγράμματος ενάντια στο Στίγμα της Ψυχικής Ασθένειας.
Το πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, αφορά ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων με βασικούς στόχους την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, καθώς και την αλλαγή των αντιλήψεων και στάσεων του κοινού.
Στόχος επίσης είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων για τη μείωση των προκαταλήψεων και διακρίσεων, καθώς στις περισσότερες κοινωνίες η ψυχική ασθένεια είναι αυτή που συνοδεύεται περισσότερο από αρνητικά στερεότυπα.
Στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής η Νταϊάνα Ρος θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της, από την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της ως επικεφαλής του συγκροτήματος των Supremes και στη συνέχεια από τη σόλο καριέρα της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας


