Οδηγίες για το «πώς να αποσυναρμολογήσετε μια ατομική βόμβα» δίνουν οι U2
Έτοιμο είναι το νέο άλμπουμ του ιρλανδικού συγκροτήματος U2. Τίτλος του «How to dismantle an atomic bomb». Οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν «ροκ», ενώ ο Ανταμ Κλέιτον εξηγεί χαρακτηριστικά: «Θα έλεγε κανείς ότι επιστρέφουμε στις ρίζες μας».
30
Έτοιμο είναι το νέο άλμπουμ του ιρλανδικού συγκροτήματος U2. Τίτλος του How to dismantle an atomic bomb. Οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν «πολύ ροκ», ενώ ο Ανταμ Κλέιτον εξηγεί χαρακτηριστικά: «Θα έλεγε κανείς ότι επιστρέφουμε στις ρίζες μας».
Μιλώντας στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ανταμ Κλέιτον συμπληρώνει: «Έχω την εντύπωση ότι κάθε χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε μαζεύαμε και από κάτι. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της συγκομιδής το βλέπετε τώρα σε αυτό το άλμπουμ.»
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι εκλάπη CD με αρκετά από τα νέα τραγούδια του άλμπουμ. Το υλικό εκλάπη στη διάρκεια της φωτογράφησης των Ιρλανδών σε στούντιο στη Νίκαια της Γαλλίας.
Το How to dismantle an atomic bomb είναι η πρώτη τους δουλειά, έπειτα από τέσσερα χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου»
- Cornelius Horgan: Στην Αθήνα ο διεθνούς φήμης acting coach για ένα μοναδικό τριήμερο workshop
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τα τελευταία λόγια της Νοέλια πριν από την ευθανασία – Οι βιασμοί, η απελπισία και η βουτιά στο κενό
- Τι σημαίνει η συμμετοχή των Χούθι στον πόλεμο – «Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τη Διώρυγα του Σουέζ»



