Έως τα τέλη Νοεμβρίου ο νέος οργανισμός του υπουργείου Πολιτισμού
Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα θεσμοθετηθεί με νόμο ο νέος οργανισμός του υπουργείου Πολιτισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Πέτρος Τατούλης μετά τη συνάντησή του με τον Κ.Καραμανλή. Επίσης, ανακοίνωσε την αλλαγή του ΔΣ στον Οργανισμό του Μουσείου Ακρόπολης.
38
Δίωρη συνάντηση για θέματα του υπουργείου Πολιτισμού είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού Κ.Καραμανλής με τον υφυπουργό Πέτρο Τατούλη και το γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Ζαχόπουλο.
Εξερχόμενος ο κ. Τατούλης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα θεσμοθετηθεί με νόμο ο νέος οργανισμός του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ μέχρι πρότινος ίσχυε Προεδρικό Διάταγμα.
Σε ερώτηση σχετική με τη μουσειακή πολιτική του υπουργείου, ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό του Μουσείου της Ακρόπολης, ενώ διευκρίνισε ότι έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι για την ανέγερση του νέου Μουσείου και δρομολογείται ο κανονισμός λειτουργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)


