«Έκρηξη» κερδών και πωλήσεων λόγω των υπηρεσιών DSL εμφάνισε η T-Online το α΄τρίμηνο
Σημαντική αύξηση των οικονομικών της μεγεθών παρουσίασε κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους η μεγαλύτερη ευρωπαική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet T-Online, που ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Deutsche Telecom.
Σημαντική αύξηση των κερδών της κατά 62% παρουσίασε στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους η μεγαλύτερη ευρωπαική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet T-Online, που ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Deutsche Telecom.
Η T-Online βελτίωσε τα μεγέθη της εξαιτίας της επιθετικής πολιτικής που εφάρμοσε στους χρήστες των υπηρεσιών DSL, παρέχοντας στους πελάτες της δύο μήνες δωρεάν σύνδεση. Υπενθυμίζεται πως η υπηρεσία DSL προσφέρει στους χρήστες της πολλά προνόμια όπως για παράδειγμα πρόσβαση σε βίντεο που προβάλονται στο Internet, ανταλλαγή μουσικών αρχείων κ.λ.π. και όλα αυτά σε υψηλές ταχύτητες.
Οι χρήστες της υπηρεσίας DSL της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 280.000 σε 2,44 εκατ. άτομα.
«Αυτές είναι οι συνέπειες της ευρυζωνικής επιθετικής πολιτικής μας και ήδη έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα», δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής της εταιρείας Thomas Holtrop.
Υπενθυμίζεται πως η T-Online που έχει επιχειρηματική παρουσία και στις αγορές της Γαλλίας και της Ισπανίας, εμφάνισε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων της τάξης των 117,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις της εμφάνισαν άνοδο κατά 13% περίπου έναντι της περυσινής χρονιάς και διαμορφώθηκαν στα 488,8 εκατ. ευρώ.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η μετοχή της ενισχύθηκε έως κατά 4,4% στα 9,21 ευρώ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.