
Στην τελική ευθεία η υπόθεση Γκονσάλες για ΠΑΟ
Την Τετάρτη αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση ή όχι του Αργεντίνου Εσεκιέλ Γκονσάλες από τη Ροσάριο Σεντράλ. Στον αέρα παραμένει η υπόθεση Νικοπολίδη, καθώς την Τρίτη δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.
66
Εάν υπάρχει κάποιος μεταγραφικός στόχος αυτήν την εποχή για τον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Εσεκιέλ Γκονζάλες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του 22χρονου Αργεντίνου, στον κατέθεσαν πρόταση για διετές συμβόλαιο που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Η Ροσάριο Σεντράλ, η ομάδα στην οποία ανήκει ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, έχει δώσει προθεσμία στον Παναθηναϊκό για την τελική του προσφορά μέχρι την Τετάρτη.
Στον αέρα παραμένει η υπόθεση Νικοπολίδη, καθώς την Τρίτη δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, ούτε ορίστηκε νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόκο του ΣτΕ στην επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία Μύτακας της Μήλου
- Εγκρίθηκε στην ΕΕ το συνδυαστικό εμβόλιο της Moderna για Covid και γρίπη
- «Παραμένει και του χρόνου στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ»
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του



