Στην «επιφάνεια» έξι ανέκδοτα τραγούδια της Εντίθ Πιάφ
Έξι άγνωστα τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, έκρυβαν τα αρχεία της Εθνικής Πινακοθήκης του Παρισιού. Την έκδοσή τους σε CD σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι της Universal Music.
43
Έξι άγνωστα τραγούδια της Εντίθ Πιάφ, που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, έκρυβαν τα αρχεία της Εθνικής Πινακοθήκης του Παρισιού.
Ανάμεσα στα ανέκδοτα κομμάτια, που ανακάλυψαν οι Ερίκ Ντιντί και Μαρκ Μονεράι, περιλαμβάνεται και το La Fille de Joie est Triste, το οποίο εκτιμάται ότι είναι η πρώτη εκδοχή του γνωστού Accordeoniste.
Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων την Πέμπτη, οι υπεύθυνοι της Universal Music, στην οποία ανήκει η δισκογραφική εταιρεία Polydor με την οποία η Πιάφ είχε ηχογραφήσει τα τραγούδια, σχεδιάζουν την έκδοσή τους σε CD.
Υπολογίζουν, μάλιστα, να κυκλοφορήσει το CD τον Οκτώβριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το θάνατο της σπουδαίας ερμηνεύτριας (11 Οκτωβρίου 1963).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή



