Αφιέρωμα στον Νίκο Κυπουργό στις 18-19 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής
Τραγούδια και συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού από το θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο, θα παρουσιαστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, μέσα από την παράσταση «Κηποθέατρο».
43
Τραγούδια και συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού από το θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο, θα παρουσιαστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.
Στην παράσταση, που τιτλοφορείται «Κηποθέατρο», συμμετέχουν η Μαρία Φαραντούρη, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Χρόνης Αηδονίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Δώρος Δημοσθένους και 12χρονος Νικόλα Φλόκι, από την Αλβανία.
Παίρνουν, επίσης, μέρος το φωνητικό σύνολο «Καμέα Κουαρτέτο» από τη Βουλγαρία, η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η συμφωνική ορχήστρα νέων του ωδείου «Φίλιππος Νάκας» και το μουσικό συγκρότημα «Γύρω-Γύρω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης



