Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το ντέρμπι στη Λεωφόρο κλέβει την παράσταση στην Α εθνική

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο κλέβει την παράσταση στην Α εθνική

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας, που ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο με τις αναμετρήσεις: ΟΦΗ-Ηρακλή και Ξάνθης-Ακράτητου.

26

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» αναμένεται να κατέβει στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, διεκδικώντας ουσιαστικά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Παράλληλα στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας δοκιμάζεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, κόντρα σε μία Καλλιθέα που αντιμετωπίζει προβλήματα με την υπόθεση ντοπαρίσματος του Μπλένταρ Κόλα. Ο πρωταθλητής θέλει την νίκη, ενώ θα περιμένει με ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Λεωφόρο, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού.

Το θέμα της εβδομάδος, βέβαια, που πέρασε δεν ήταν άλλο από την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι παίκτες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει να παραμερίσουν, όσο αυτό είναι δυνατό, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα και να παλέψουν για μία ακόμα αγωνιστική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κόντρα στο Αιγάλεω η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αν θέλει να παραμείνει μέσα στους στόχους της.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει κόντρα στην Παναχαϊκή ο Αρης. Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού αήττητη μέσα στο Χαριλάου υποδέχεται τους Πατρινούς οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ο Πανιώνιος φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Για την ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην περίπτωση που δεν θέλει να εμπλακεί σε περιπέτειες στο τέλος της σεζόν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ
16:00 (Θ. Βαρδινογιάννης) ΟΦΗ-Ηρακλής (Supersport)
17:00 (Ξάνθης) Ξάνθη-Ακράτητος (Alpha)

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Χαριλάου) Αρης-Παναχαϊκή
17:00 (Καλλιθέας) Καλλιθέα-Ολυμπιακός (Supersport)
17:00 (Νεάπολης) Ιωνικός-Πανιώνιος (Supersport)
17:00 (Νίκος Γκούμας) ΑΕΚ-Αιγάλεω (Alpha)
17:00 (Ιωαννίνων) Γιάννινα-Προοδευτική (Alpha)
19:00 (Απ. Νικολαΐδης) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Alpha)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024