Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Επιστρέφει και ο Τσάρτας στην ΑΕΚ αν αποχωρήσει ο Ψωμιάδης

Επιστρέφει και ο Τσάρτας στην ΑΕΚ αν αποχωρήσει ο Ψωμιάδης

Tην πρόθεσή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, εφόσον φύγει από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Τσάρτας. «Έχει σκοπό να κάνει την ΑΕΚ, ΑΕΚάκι με συμβόλαια 30 εκατομμυρίων» είπε χαρακτηριστικά.

26

Tην πρόθεσή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, εφόσον φύγει από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣπορ FM ο Βασίλης Τσάρτας.

«Με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο κάποιος που αγαπά την ΑΕΚ και μου είπε να κάνω λίγο υπομονή γιατί θα αλλάξουν τα πράγματα στην ΠΑΕ και θα πάρω τα λεφτά που μου χρωστάει ο Ψωμιάδη. Αν ως την επόμενη εβδομάδα αλλάξουν τα πράγματα και πάρω τα χρήματα που μου οφείλονται, τότε επιστρέφω στην ΑΕΚ. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΚ, εκδιώχθηκα, αλλά όσο στην ΠΑΕ υπάρχουν άνθρωποι της οικογένειας Ψωμιάδη δεν πρόκειται να γυρίσω» είπε ο Βασίλης Τσάρτας που κατηγόρησε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και του επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

«Θα μπορούσε να είχε απειλήσει με παραίτηση ή ακόμα και να παραιτηθεί όταν δημιουργήθηκε το δικό μου θέμα. Εχει αξιοπρέπεια και δε νοείται μια προσωπικότητα σαν τη δική του να αποκαθηλώνεται από περαστικούς στο ποδόσφαιρο. Περίμενα να αντιμετωπίσει διαφορετικά το ζήτημά μου. Θα μπορούσε να είχε προλάβει όσα έχουν συμβεί και να ενισχύσει τη θέση του στην κρίση όσων έχουν τεθεί ενάντια στην επιστροφή του».

Καταλήγοντας, ο Τσάρτας αναφέρθηκε και στο Μάκη Ψωμιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ για τον Μάκη Ψωμιάδη. Μην του δίνουμε αξία. Είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά δεν θα γίνουμε και εμείς. Υπάρχει δικτατορικό καθεστώς. Η ομάδα υποφέρει. Εχει σκοπό να κάνει την ΑΕΚ, ΑΕΚάκι με συμβόλαια 30 εκατομμυρίων. Μου είχαν πει ότι φέτος θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και δικαιώθηκαν. Δεν θέλει να πληρώσει. Η προσπάθειά του είναι να μου κόψει τη μπάλα, όπως στον Νικολαΐδη και σε όποιον άλλο του κάθεται στραβά το συμβόλαιό του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies