Επιστρέφει και ο Τσάρτας στην ΑΕΚ αν αποχωρήσει ο Ψωμιάδης
Tην πρόθεσή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, εφόσον φύγει από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Τσάρτας. «Έχει σκοπό να κάνει την ΑΕΚ, ΑΕΚάκι με συμβόλαια 30 εκατομμυρίων» είπε χαρακτηριστικά.
Tην πρόθεσή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, εφόσον φύγει από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣπορ FM ο Βασίλης Τσάρτας.
«Με πήρε σήμερα το πρωί τηλέφωνο κάποιος που αγαπά την ΑΕΚ και μου είπε να κάνω λίγο υπομονή γιατί θα αλλάξουν τα πράγματα στην ΠΑΕ και θα πάρω τα λεφτά που μου χρωστάει ο Ψωμιάδη. Αν ως την επόμενη εβδομάδα αλλάξουν τα πράγματα και πάρω τα χρήματα που μου οφείλονται, τότε επιστρέφω στην ΑΕΚ. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΚ, εκδιώχθηκα, αλλά όσο στην ΠΑΕ υπάρχουν άνθρωποι της οικογένειας Ψωμιάδη δεν πρόκειται να γυρίσω» είπε ο Βασίλης Τσάρτας που κατηγόρησε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και του επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
«Θα μπορούσε να είχε απειλήσει με παραίτηση ή ακόμα και να παραιτηθεί όταν δημιουργήθηκε το δικό μου θέμα. Εχει αξιοπρέπεια και δε νοείται μια προσωπικότητα σαν τη δική του να αποκαθηλώνεται από περαστικούς στο ποδόσφαιρο. Περίμενα να αντιμετωπίσει διαφορετικά το ζήτημά μου. Θα μπορούσε να είχε προλάβει όσα έχουν συμβεί και να ενισχύσει τη θέση του στην κρίση όσων έχουν τεθεί ενάντια στην επιστροφή του».
Καταλήγοντας, ο Τσάρτας αναφέρθηκε και στο Μάκη Ψωμιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ για τον Μάκη Ψωμιάδη. Μην του δίνουμε αξία. Είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά δεν θα γίνουμε και εμείς. Υπάρχει δικτατορικό καθεστώς. Η ομάδα υποφέρει. Εχει σκοπό να κάνει την ΑΕΚ, ΑΕΚάκι με συμβόλαια 30 εκατομμυρίων. Μου είχαν πει ότι φέτος θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και δικαιώθηκαν. Δεν θέλει να πληρώσει. Η προσπάθειά του είναι να μου κόψει τη μπάλα, όπως στον Νικολαΐδη και σε όποιον άλλο του κάθεται στραβά το συμβόλαιό του».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός
Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που απολύθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι.