Ολοκληρώθηκε και το 2ο Σκέλος των δοκιμών της Toyota F1
Ο Allan McNish ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2ο Σκέλος των δοκιμών που είχε προγραμματίσει η Toyota στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, όπου η ιαπωνική ομάδα προετοιμάζεται για την είσοδό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 το 2002.
Ο Allan McNish ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2ο Σκέλος των δοκιμών που είχε προγραμματίσει η Toyota στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, όπου η ιαπωνική ομάδα προετοιμάζεται για την είσοδό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 το 2002.
Ο Σκοτσέζος οδηγός βρέθηκε για δεύτερη φορά στο cockpit του μονοθεσίου της Toyota, οδηγώντας για περίπου 1.000 χιλιόμετρα, χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Η μεγαλύτερη δυσκολία κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης αφορούσε στις καιρικές συνθήκες, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στη νότια Γαλλία ταλαιπώρησαν τα μέλη της ιαπωνικής ομάδας. Οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες έκαναν κάθε δοκιμή εξέλιξης δύσκολη. Επικεντρωθήκαμε στην κάλυψη μεγάλων αποστάσεων και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά δήλωσε ο Allan McNish.
Οι πρώτες δοκιμές του μονοθεσίου στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχαν διακοπεί μετά το ατύχημα του Mika Salo, το οποίο είχε προκληθεί από πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο Φινλανδός δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά στο συγκεκριμένο ατύχημα, αλλά εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αναρρώνει, αφήνοντας τις δοκιμές στον team-mate του, Allan McNish.
Από την πλευρά τους, οι μηχανικοί της Toyota F1 δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την πρόοδο των δοκιμών, την εβδομάδα που τελειώνει. Αν μπορούμε αυτήν τη χρονική στιγμή -αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 2ου Σκέλους των δοκιμών μας- να διανύουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς σημαντικά προβλήματα, τότε οφείλουμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Toyota, Andre de Cortanze, ο οποίος θα βρεθεί ξανά με τους συνεργάτες του στη γαλλική πίστα στο τέλος του επόμενου μήνα.
auto.in.gr
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442