Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Arrows δεν φαίνεται να επιλύονται και για μία ακόμη φορά η συμμετοχή της σε GP θεωρείται αμφίβολη, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν τα Βέλη θα δώσουν το παρόν στη Monza μεθαύριο, Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου.
Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Arrows δεν φαίνεται να επιλύονται και για μία ακόμη φορά η συμμετοχή της σε GP θεωρείται αμφίβολη, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν τα Βέλη θα δώσουν το παρών στη Monza μεθαύριο, Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού κάποια ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι η βρετανική ομάδα βρέθηκε για δοκιμές στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα, ενώ δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η ομάδα δεν εμφανίστηκε στα paddock.
Μετά την απουσία της από τα Grand Prix της Ουγγαρίας και τoυ Βελγίου, η παρουσία της στον αγώνα της Monza πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη, αν θέλει να διατηρήσει τη θέση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, η FIA επιβεβαίωσε ότι έλαβε από την Arrows γραπτό υπόμνημα, στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι της απουσίας της από τους δύο τελευταίους αγώνες. Η τελική απόφαση για την επιβολή και το ύψος των κυρώσεων που θα επιβληθούν στους Βρετανούς θα ανακοινωθεί από την ηγεσία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αφού αξιολογηθούν οι αιτιάσεις της ομάδας επισήμανε εκπρόσωπος της FIA.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.