Απεργούν οι διπλωματικοί υπάλληλοι, μόνο έκτακτα περιστατικά στο Λαϊκό νοσοκομείο
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι διπλωματικοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών. Παράλληλα, τριήμερες κινητοποιήσεις ξεκινούν γιατροί και νοσηλευτές στο Λαϊκό νοσοκομείο.
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι διπλωματικοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών. Παράλληλα, τριήμερες κινητοποιήσεις ξεκινούν γιατροί και νοσηλευτές στο Λαϊκό νοσοκομείο.
Όπως υποστηρίζει η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων, η απεργία πραγματοποιείται λόγω του χαμηλού βασικού μισθού, αλλά κυρίως της απραξίας των αρμοδίων να αντιμετωπιστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος, οι οποίες έχουν οδηγήσει τον κλάδο σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση.
Τριήμερο κινητοποιήσεων γιατρών και νοσηλευτών ξεκινά και στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου το διάστημα αυτό θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά.
Εξάλλου, ούτε σήμερα θα διέρχονται πλοία από τη διώρυγα της Κορίνθου λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν τα Σωματεία Ναυτικών και Εργατοτεχνιτών – Ναυτεργατών και Υπαλλήλων της διώρυγας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.