Κύκλος επαφών του πρωθυπουργού μετά τις θερινές διακοπές
Eπέστρεψε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και άρχισε μία σειρά επαφών με υπουργούς και συνεργάτες του, με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.
Eπέστρεψε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και άρχισε μία σειρά επαφών με υπουργούς και συνεργάτες του, με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.
Το πρωί της Δευτέρας είχε συνεργασία με τους υπεύθυνους για την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου.
Οι ιδιωτικοποιήσεις και οι τελευταίες εξελίξεις μετά την κούρσα ανόδου του δολαρίου και του πετρελαίου είναι τα θέματα που θα συζητηθούν σε σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας υπό τον κ. Παπαντωνίου. Τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, στην οποία θα μετέχει όλο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Αύριο το απόγευμα ο κ. Σημίτης θα έχει συνεργασία με τον υπουργό και τον υφυπουργό Παιδείας Πέτρο Ευθυμίου και Φίλιππο Πετσάλνικο, με τους οποίους θα συζητήσει τις αλλαγές στον τομέα της παιδείας. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό είναι η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών για την απελευθέρωση των τομέων ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.
Βασικοί στόχοι είναι επίσης ο προϋπολογισμός, με άξονα τη διατηρησιμότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ έμφαση θα δοθεί και στην αποδοτικότερη λειτουργία της κυβέρνησης, με ιδιαίτερη μέριμνα για την υγεία και την παιδεία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions