
Εντοπισμός οπλοστασίου στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Κρυψώνα όπλων που είχαν μεταφερθεί λαθραία στην Ελλάδα από την Αλβανία εντόπισαν οι αρχές. Πρόκειται για ένα μικρό οπλοστάσιο, που εικάζεται ότι προοριζόταν για την Κρήτη, ανέφερε η αστυνομία τη Δευτέρα. Τα πολεμοφόδια κατασχέθηκαν.
67
Κρυψώνα όπλων που είχαν μεταφερθεί λαθραία στην Ελλάδα από την Αλβανία εντόπισαν οι αρχές. Πρόκειται για ένα μικρό οπλοστάσιο, που εικάζεται ότι προοριζόταν για την Κρήτη, ανέφερε η αστυνομία τη Δευτέρα. Τα πολεμοφόδια κατασχέθηκαν.
Η αστυνομία βρήκε τα όπλα -στα οποία περιλαμβάνονται 16 καλάσνικοφ, έξι χειροβομβίδες, 24 γεμιστήρες και 150 σφαίρες- σε κρησφύγετο που απείχε λίγα μόλις μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπως ανέφεραν οι αρχές.
Δύο Κρητικοί συνελήφθηκαν για την ανάμειξή τους στην υπόθεση.
Associated Press
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Έρχεται νέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Στοιχεία που εμπλέκουν νέο «γαλάζιο» πρώην υπουργό
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Εξετάζεται η τοποθέτηση συσκευής καρδιακής υποβοήθησης
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442