Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Cop Land – Κριτική

Στροφή του δημοφιλούς Ιταλο-αμερικανού «σταρ» στους δραματικούς ρόλους μέσα από μια αστυνομική ταινία χαμηλών τόνων με θέμα τα διεφθαρμένα κυκλώματα στους κόλπους της Αστυνομίας. Ύστερα από ενοχλήσεις εκ μέρους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σερίφης μιας πόλης, όπου ζουν αποκλειστικά συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, αρχίζει να «σκαλίζει» μια ψεύτικη αυτοκτονία. Ακολουθώντας την άκρη του […]

Στροφή του δημοφιλούς Ιταλο-αμερικανού «σταρ» στους δραματικούς ρόλους μέσα από μια αστυνομική ταινία χαμηλών τόνων με θέμα τα διεφθαρμένα κυκλώματα στους κόλπους της Αστυνομίας. Ύστερα από ενοχλήσεις εκ μέρους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σερίφης μιας πόλης, όπου ζουν αποκλειστικά συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, αρχίζει να «σκαλίζει» μια ψεύτικη αυτοκτονία. Ακολουθώντας την άκρη του νήματος και τη συνείδησή του, θα αντιληφθεί ότι στη «γη των μπάτσων» (όπως μπορεί να αποδοθεί ο αυθεντικός τίτλος) τίποτα δεν είναι τυχαίο και αθώο. Πολλοί οι σταρ που υποδύονται αντισυμβατικούς ήρωες (ο σερίφης, για παράδειγμα, είναι παχύς, νωθρός και κουφός από το ένα αυτί), λίγη η δράση, κάπως αργοί οι ρυθμοί, τραγούδια από τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Το σύνολο μπορεί να είναι ενδιαφέρον για μερίδα θεατών, όχι όμως και για το μεγάλο κοινό της περιπέτειας, το οποίο, όταν η ταινία προβλήθηκε στις αίθουσες, γύρισε επιδεικτικά την πλάτη.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024