Δεν θα την αναγνώριζε… ούτε η Θεοπούλα – Δείτε πώς είναι σήμερα η «κοντή» από το Παρά Πέντε
Εντυπωσιακή η «κοντή» από το Παρά Πέντε
Είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που η τηλεοπτική σειρά «Πάρα Πέντε» έριξε αυλαία. Συγκεκριμένα… 15 σε αριθμό. Οι ηθοποιοί προφανώς και έχουν αλλάξει από τότε. Ωστόσο υπάρχει μια συγκεκριμένη που… δεν θα την αναγνωρίζαμε αν τη βλέπαμε στο δρόμο. Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά. Γνωστή και ως «κοντή».
Η «κοντή» του «Παρά Πέντε», η νύφη της Θεοπούλας με τα φουντωτά μαλλιά, είναι το τελείως αντίθετο πλέον. Η Κατερίνα Θεοχάρη έχει γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα, ενώ το Instagram της είναι… φωτιά.
«Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το MEGA και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την ‘κοντή’. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι ‘είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο’. Η ‘κοντή’ θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει ‘α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή’. Είμαι 1,66» έχει δηλώσει σε συνέντευξη.
Πώς είναι σήμερα όμως η Κατερίνα Θεοχάρη; Δείτε μόνοι σας…
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442