Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ριβάλντο δεν δέχθηκε να χρισθεί αρχηγός του Ολυμπιακού

Ο Ριβάλντο δεν δέχθηκε να χρισθεί αρχηγός του Ολυμπιακού

Ο Ριβάλντο δεν δέχτηκε να φέρει τον τίτλο του αρχηγού που του εμπιστεύθηκαν η διοίκηση σε συννενόηση με τον προπονητή, επικαλούμενος ανάλογες αποφάσεις που είχε πάρει και στο παρελθόν. Μάλιστα με δήλωσή του στον επίσημο δικτυακό τόπο των «ερυθρολεύκων», εξήγησε ότι προτιμά να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως παίκτης. Φιλικό με την Μπλάκμπερν.

66

Ο Ριβάλντο δεν δέχτηκε να φέρει τον τίτλο του αρχηγού που του εμπιστεύθηκαν η διοίκηση σε συννενόηση με τον προπονητή, επικαλούμενος ανάλογες αποφάσεις που είχε πάρει και στο παρελθόν.

Μάλιστα με δήλωσή του στον επίσημο δικτυακό τόπο των «ερυθρολεύκων», εξήγησε ότι προτιμά να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως παίκτης.

«Σεβόμενος την επιλογή της διοίκησης και του προπονητή να με επιλέξουν για τη θέση του αρχηγού, θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να την δεχθώ και αυτό γιατί ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα μου, τόσο στην εθνική Βραζιλίας, όσο και στη Μπαρτσελόνα, όπου μου είχε προταθεί κάτι ανάλογο, δεν το δέχτηκα καθώς το μόνο που θέλω είναι να παραμένω συγκεντρωμένος, στο ρόλο που έχω σαν ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

» Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την τιμή που μου έκαναν και να υποσχεθώ ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και στη συνέχεια θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας» είναι η δήλωση του «Ρίμπο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024