
Με προβλήματα και το δεύτερο μεγάλο κύμα επιστροφής εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
Στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών – Λαμίας υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια, ωστόσο καταγράφεται μποτιλιάρισμα στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, της Κηφισιάς και της Μεταμόρφωσης
Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου, η επιστροφή του δεύτερου μεγάλου κύματος εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα, με την κίνηση να είναι αυξημένη σε τμήματα των εθνικών οδών.
Στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών – Λαμίας υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια, ωστόσο καταγράφεται μποτιλιάρισμα στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, της Κηφισιάς και της Μεταμόρφωσης, τόσο λόγω της επιστροφής όσο και δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες.
Την ίδια στιγμή, στην Αθηνών – Κορίνθου υπάρχουν αντίστοιχα ουρές, σε καλύτερη εικόνα, ωστόσο, από αυτές της Δευτέρας του Πάσχα. Πάρα ταύτα, υπάρχουν καθυστερήσεις στα Ίσθμια, την Κινέτα, τα Μέγαρα, τα διόδια Ελευσίνας, καθώς και σε Ασπρόπυργο και Χαϊδάρι.
Βίντεο του in από τα διόδια Κορίνθου:
Δείτε βίντεο:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 06:00 της Δευτέρας 13 Απριλίου έως τις 18:00 είχαν επιστρέψει στην Αττική συνολικά 70.697 οχήματα. Συγκεκριμένα 37.725 οχήματα μέσω της Αθηνών – Κορίνθου και 32.972 μέσω της Αθηνών – Λαμίας.
- Ο Χάρισον Φορντ και το Τέρας μέσα του – Η άγνωστη μάχη του Ιντιάνα Τζόουνς με την κατάθλιψη
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ


