Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκληρώνει άμεσα ο Άρης, ο οποίος φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον 25χρονο Βέλγο αριστερό εξτρέμ της Αλ Νασρ, Οτμάν Μπουσαΐντ.
O Άρης προχωρά στην πρώτη του μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ολοκληρώνει την απόκτηση του 25χρονου Βέλγου – με καταγωγή από το Μαρόκο – αριστερού εξτρέμ της Αλ Νασρ, Οτμάν Μπουσαΐντ.
Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρούμεπν Ρέγες, που είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (29/12) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.
Ο νέος αριστερός εξτρέμ του Άρη έχει καταγωγή από το Μαρόκο, αλλά πήρε την υπηκοότητα της χώρας στην οποία γεννήθηκε, του Βελγίου. Πέρασε από τις ακαδημίες της Κόρτραικ και της Μπριζ, όμως, εκεί που διακρίθηκε ήταν στη δεύτερη ομάδα της Λιρς, στην οποία αγωνίστηκε σε ηλικία 17 ετών. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2019 «μετακόμισε» στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ουτρέχτης.
Αγωνίστηκε, επίσης, με τη μορφή δανεισμού στη Μπρέντα, ενώ το καλοκαίρι του 2024 τον απέκτησε η Αλ Νασρ. Διακρίνεται για την καλή τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα και την ικανότητα του να δημιουργεί φάσεις.
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο

