Ο Ουάσινγκτον άφησε αιχμές για τον Ομπράντοβιτς: «Ο νέος προπονητής δεν μας έχει φωνάξει ούτε μία φορά»
Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον αποθέωσε τον νέο προπονητή (Οτσόκολιτς) και άφησε αιχμές για τον πρώην (Ομπράντοβιτς).
Η Παρτιζάν επικράτησε 79-76 του Ερυθρού Αστέρα, στο ντέρμπι του Βελιγραδίου, με τον Ντουέιν Ουάσινγκτον να μιλά μετά τον ματς και να ρίχνει τα… βέλη του στον πρώην προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Αμερικανός αποθέωσε το νέο προπονητή της ομάδας, Μίρκο Οτσόκολιτς, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τον «Ζοτς».
Αναλυτικά όσα είπε ο Ουάσινγκτον
«Πιστεύει σε εμάς. Δεν μας έχει φωνάξει ούτε μια φορά από τότε που έγινε head coach.Αυτό το συναίσθημα, η στήριξη, η εμπιστοσύνη πως θα κάνουμε πράγματα στο υψηλότερο επίπεδο, σημαίνει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου




