Λάρισα: Ένοχος 78χρονος για τη θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 11 Ιουλίου του 2023.
Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και πέντε μηνών καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο οδηγός του οχήματος για την θανατηφόρα παράσυρση μια 41χρονης στη συνοικία της Νεάπολης τον Ιούλιο του 2023.
Ειδικότερα, το τροχαίο σύμφωνα με το larissanet.gr συνέβη στις 11 Ιουλίου στην οδό Μεραρχίας όταν η γυναίκα που κινούνταν πεζή επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο και παρασύρθηκε από το αγροτικό όχημα του 76χρονου τότε κατηγορούμενου ο οποίος και παραπέμφθηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλειά.
Χθες τελικά ο κατηγορούμενος που δεν παρέστη στο δικαστήριο καταδικάστηκε, και αφού δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και πέντε μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη ενώ του αφαιρέθηκε και η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
- Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα στην καναδική πλευρά
- Saks: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας προηγούνται των πιστωτών
- Πώς η Κίνα στοχεύει στην οικονομική ανάκαμψη με ταξίδια και εμπειρίες
- Γιατί η EasyJet λέει «όχι» στις δωρεάν χειραποσκευές της ΕΕ
- Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για το Ιράκ, Μαρκ Σαβάγια απομακρύνεται πριν πατήσει το πόδι του στην Βαγδάτη
- Το colpo grosso του Έλον Μασκ για συγχώνευση των εταιρειών του

