Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1: «Κόλλησε» και με τους ουραγούς η «Γηραιά κυρία» (vid)
Η Φιορεντίνα αν και «κολλημένη» στην τελευταία θέση της Serie A, πήρε βαθμό (1-1) από τη Γιουβέντους λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την ΑΕΚ και έδειξε πως έχει... ζωή.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο «Αρτέμιο Φράνκι»! Η ουραγός Φιορεντίνα και η Γιουβέντους που παλεύει να φτάσει στις πρώτες θέσεις έμειναν στο 1-1 για τη 12η αγωνιστική της Serie A λίγες μέρες πριν οι «βιόλα» υποδεχτούν την ΑΕΚ για το Conference League, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να χάνουν και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.
Στο 14′ ο Βλάχοβιτς κέρδισε αρχικά πέναλτι, αλλά ο διαιτητής το πήρε πίσω αφού κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση ενώ στο 25′ ο Κεν με τρομερό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35′ ο Βλάχοβιτς βγήκε μόνος του, κλείστηκε όμως και πλάσαρε έξω, αλλά στο 45+5′ ο Κόστιτς με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-1.
Η Φιορεντίνα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έκανε το 1-1 στο 48′ με τρομερό σουτ του Μαντραγκόρα από μακριά. Ο Κεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 52′ ενώ στο 80′ ο Ντε Χέα έσωσε σε κεφαλιά του ΜακΚένι και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα