Η μοναδική φορά που ο Πολ Σκόουλς που ζήτησε φανέλα από αντίπαλο – Ποιανού ήταν (vid)
Η απαγόρευση που επέβαλε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ζητάνε φανέλες αντίπαλων ποδοσφαιριστών παραβιάστηκε μία και μοναδική φορά από τον Πολ Σκόουλς.
Ποιος θα περίμενε ότι ο Πόλ Σκόουλς που αγωνίστηκε για 20 ολόκληρα χρόνια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκι αντιμετώπισε τόσους κορυφαίους παίκτες στην εποχή του (1993-2013), θα είχε ζητήσει φανέλα από αντίπαλο μία και μοναδική φορά;
Ναι είναι γεγονός όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, ωστόσο αυτό δεν οφείλεται σε άποψη του ίδιου του 51χρονου σήμερα Βρετανού ποδοσφαιριστή, αλλά του προπονητή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μακράν πιο πετυχημένος στους «κόκκινους διαβόλους» είχε απαγορεύσει στους παίκτες του να ανταλλάσσουν τη φανέλα τους με κάποιον αντίπαλο.
Αυτό εξήγησε ο Πολ Σκόουλς στο podcast The Good, The Bad & The Football, όπου συμμετείχαν επίσης οι Νίκι Μπατ και Πάντι ΜακΓκίνες. Μάλιστα ο Νίκι Μπατ επιβεβαίωσε όσα είπε ο πρώτος και πρόσθεσε πως ο Σερ Άλεξ επέβαλε πρόστιμο σε όποιον παίκτη του τον δεν πειθαρχούσες με αυτή την εντολή.
«Συνήθιζε να σε βάζει να πληρώσεις για τη φανέλα αν την αντάλλασσες!», είπε χαρακτηριστικά ο Μπατ.
Ωστόσο ο Πολ Σκόουλς αποκάλυψε οτι μία και μοναδική φορά παράκουσε τον προπονητή του για χάρη του γιού του Άαρον. Βλέπετε ο τελευταίος ήταν μεγάλος φαν του Τιερί Ανρί της Άρσεναλ κι έτσι όταν ο πατέρας του ζήτησε από τον Γάλλο την εμφάνισή του εκείνος την έδωσε φυησικά.
«Το έκανα μία φορά – για τον Άρον». Στον Άρον άρεσε ο Τιερί Ανρί, οπότε πήρα τη φανέλα του και του ζήτησα να την υπογράψει για τον Άρον. Ο Τιερί Ανρί είναι ο μόνος που το έκανα ποτέ. Δεν ζητούσαμε ποτέ από κανέναν», εξήγησε ο Σκόουλς, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρχε ακόμη μία φορά πως είχε λάβει εμφάνιση από αντίπαλο, συγκεκριμένα τον θρύλο της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα: «Αυτό όμως συνέβη μόνο επειδή μου ζήτησε τη φανέλα πρώτος.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Έλιωσε η καραμέλα της αξιοκρατίας με τον Λανουά στην ΚΕΔ, καθώς οι διαιτητές βλέπουν ότι δεν υπάρχει λόγος να προπονούνται, όπως αποδείχθηκε στα αγωνιστικά τεστ της Super League 2
Ρεάλ Μαδρίτης και Dubai B.C. έκλεισαν την 28η αγωνιστική της Euroleague με διπλό, η μία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και η άλλη στο Μιλάνο με την Αρμάνι