Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στις Σέρρες
Η φωτιά στις Σέρρες ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες περί τις 04:45, ενώ κατακαίει ποσότητες ανακυκλώσιμων και αδρανών υλικών εντός του εργοστασίου
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Νέο Σούλι, στις Σέρρες, βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Πέμπτης, 30 Οκτωβρίου.
Η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες περί τις 04:45, ενώ κατακαίει ποσότητες ανακυκλώσιμων και αδρανών υλικών εντός του εργοστασίου.
Μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεση
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, ενώ για την την κατάσβεσή της επιχειρούν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι η κατάσβεση θα διαρκέσει πολλές ώρες, ενώ δεν αποκλείεται, εφόσον χρειαστεί, να πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις νερού.
- Νέες ταινίες: Βρισίδια στις σκοτεινές αίθουσες
- Μετρητά ή ψηφιακή κάρτα; Δείτε πώς συμφέρει να λάβετε το Fuel Pass
- Βινίσιους ή Γιαμάλ; O Γιορέντε έκανε σύγκριση
- Εντείνονται τα φαινόμενα της «Deborah» – Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι
- Συνταγή: Γλυκοπατάτες γεμιστές με ρεβύθια
- Η «Ιθάκη» στη Λαμία, ο Τσίπρας στην επίθεση – Πυρά σε Μητσοτάκη για σκάνδαλα, οικονομία – Στην ώρα του το νέο κόμμα



