AEK: Δύο γκολ από τον Κοϊτά σε 18 λεπτά! (vids)
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 11’ κόντρα στην Αμπερντίν με δυνατό σουτ του Κοϊτά και στο 18′ ο ίδιος έκανε το 2-0 για την Ένωση.
Με γκολ του Κοϊτά στο 11ο λεπτό, η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στο παιχνίδι με την Αμπερντίν για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League.
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μίτοφ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
Δείτε το γκολ
Στο 18′ ο ίδιος με σουτ και πάλι από αριστερά νίκησε τον τερματοφύλακα της Αμπερντίν για το 2-0 της Ένωσης, με τους Κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
- Ο Τζιμ Κάρεϊ διασκέδασε τα πλήθη στα βραβεία César – «Τι έχετε να πείτε για τα γαλλικά μου; Η γλώσσα μου κουράστηκε»
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει



