Λ. Συγγρού: Επίθεση με γκαζάκια σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Λ. Συγγρού.
Έκρηξη σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στη Λ. Συγγρού (150), σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/10). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από γκαζάκια, στη Γενική Διεύθυνση Φυτικής Παραγωγής και τμήμα του Φυτουγειονομικού ελέγχου.
Έκρηξη προκάλεσε μικρές φθορές σε παράρτημα κτιρίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας για να ερευνήσει τον μηχανισμό και να συλλέξει τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στο να βρεθούν οι δράστες.
Από την έκρηξη, που σημειώθηκε 10 λεπτά πριν τις 23.00, εκτός από το μαύρισμα στην τοιχοποιία έσπασαν τζάμια στην εξωτερική πόρτα του κτιρίου. Δεν υπάρχουν τραυματίες, δεν υπάρχουν φθορές σε παρακείμενα οχήματα ενώ υπάρχουν αναφορές πως τα γκαζάκια τοποθέτησε ένα άτομο.
Δείτε βίντεο από το σημείο:
Έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο που στεγάζεται παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα στην οδό Αριστοτέλους και Συγγρού
Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο που έγινε η έκρηξη
Έκλεισε η οδός Αριστοτέλους
Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο ενώ κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Αριστοτέλους από το ύψος της Αλ. Πάντου έως τον παράδρομο της Λ. Συγγρού. Στο σημείο βρίσκονται και μονάδες της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες.
Το σημείο της έκρηξης
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο
- Μπέτις – Θέλτα 1-1: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού
- Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε ο Έπσταϊν – Πίσω από τα «πυροτεχνήματα» του σκανδάλου
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων με αραβικά κράτη του Κόλπου
- Google: Η τεχνολογία στη μάχη της πρόβλεψης φυσικών καταστροφών – Το εργαλείο που παρέχει προειδοποιήσεις
- Ο Τραμπ άφησε ανέγγιχτα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν – Ίσως δεν ξέρει τι να τα κάνει





