Πω πω μια Ζαλγκίρις! Με ηγέτες τους Ράιτ και Γκος η ομάδα του Τόμας Μασιούλις επικράτησε με 84-81 σε ματσάρα της Φενέρμπαχτσε και έκανε το 2Χ2 στην Euroleague μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Μονακό.
Ο Γκος με 20 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ 18 πόντους είχε ο Φρανσίσκο και 11 ο Ράιτ. Για τη Φενέρ έκανε απίθανο ματς ο Μπάλντγουιν με 36 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5/8 τρίποντα, αλλά δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του.
Με τον Γκος να κάνει ματσάρα η Ζαλγκίρις είχε από νωρίς το προβάδισμα (29-20, 10′) αν και η Φενέρ δεν την άφηνε να ξεφύγει μαζεύοντας διαρκώς τη διαφορά (39-36, 18′). Στο 29′ όμως οι Λιθουανοί πήραν τη μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι όταν προηγήθηκαν με 65-51. Οι Τούρκοι αντέδρασαν και μάλιστα προηγήθηκαν για πρώτη φορά (74-75, 37′), αλλά στο τέλος η Ζαλγκίρις ήταν πιο εύστοχη και ψύχραιμη παίρνοντας τη νίκη με 84-81.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.