Στο αεροπλάνο με τα εσώρουχα οι παίκτες της Μονακό, λόγω… τεχνικού προβλήματος (vid, pics))
Ένα πρόβλημα στον κλιματισμό του αεροπλάνου, ανάγκασε τους παίκτες της Μονακό να μείνουν με τα εσώρουχα, περιστατικό που φυσικά κάνει τον γύρο των social media...
Η αποστολή της Μονακό έζησε ένα απρόσμενο και ασυνήθιστο περιστατικό πριν από το ταξίδι της για τον αγώνα Champions League απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη.
Κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στο σύστημα κλιματισμού, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα να εκτοξευθεί. Οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν έτσι να παραμείνουν με τα εσώρουχά τους, περιμένοντας να αποκατασταθεί η βλάβη.
Κάποιοι από τους παίκτες φυσικά μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media, τα οποία σύντομα κατέβηκαν… Πάντως αρκετοί χρήστες των social media πρόλαβαν να τα αποθηκεύσουν και να τα «μοιράσουν», αντίστοιχα.
Οι σχετικές αναρτήσεις:
♨️ AS Monaco’s flight to Bruges for their Champions League opener has been canceled due to an air conditioning issue. Players disembarked the plane in their underpants. 📹 Jordan Tezepic.twitter.com/jUpsztmwEF
🚨 UNBELIEVABLE! AS Monaco’s flight was canceled due to an air conditioning issue ❌😳✈️ The players had to get off the plane… in their underwear! 😭🩳 pic.twitter.com/L4knrtvoD4
Μετά από αρκετή ώρα αναμονής, η αποστολή κατέβηκε στον αεροδιάδρομο για να πάρει καθαρό αέρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο, όπου αποφασίστηκε η αναβολή της πτήσης. Τελικά, η Μονακό θα ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, τροποποιώντας τον αρχικό προγραμματισμό.
Οι κανονισμοί της UEFA ορίζουν ότι οι φιλοξενούμενες ομάδες πρέπει να βρίσκονται στον προορισμό τους τουλάχιστον μία ημέρα πριν από τον αγώνα, ώστε να καλύψουν υποχρεώσεις, όπως η συνέντευξη Τύπου. Φέτος, λόγω του απρόοπτου, η ενημέρωση προς τα ΜΜΕ έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Παρά την αναστάτωση, η UEFA δεν αναμένεται να επιβάλει κυρώσεις στη Μονακό, καθώς η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα, εκτός ελέγχου της ομάδας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Marca σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ αναφέρει πως το πλάνο της επέκτασης που ετοιμάζει η διοργάνωση έχει μπει σε εφαρμογή. Ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται