Πάτμος: Άρπαξε κοσμήματα αξίας 23.000 ευρώ από σπίτι και τον έπιασαν στο πλοίο για Καβάλα
Η κλοπή έγινε έγκαιρα αντιληπτή και ο άντρας συνελήφθη στο πλοίο της γραμμής για Καβάλα στο οποίο είχε επιβιβαστεί
Χρυσά κοσμήματα αξίας 23.000 ευρώ άρπαξε από σπίτι στην Πάτμο ένας 40χρονος που «τρύπωσε» σε αυτό την ώρα που οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν.
Λίγες ώρες μετά, ο δράστης επιβιβάστηκε σε πλοίο της γραμμής από την Πάτμο με προορισμό την Καβάλα, αλλά ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον… ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος είχε διαπιστώσει την κλοπή και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές για να ξεκινήσουν εκτεταμένες αναζητήσεις.
Σε Αστυνομία και Λιμενικό σήμανε αμέσως συναγερμός και, αφού αξιοποιήθηκαν σχετικές πληροφορίες, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι είχε επιβιβαστεί λίγες ώρες νωρίτερα στο πλοίο της γραμμής.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός και υπήρξε επικοινωνία με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος κι έδωσε εντολή να εντοπιστεί ο δράστης και να απομονωθεί σε ειδικό χώρο. Ο δράστης εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του τα χρυσαφικά, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος παραδόθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές και λιμενικές Αρχές, προκειμένου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
- Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα σε Ουκρανία και Ρωσία μετά από ανταλλαγή πυρών
- Η Λόρα Ντερν αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη σεξουαλικότητα μετά τα 50 της
- Επίσημο: Η Σενεγάλη προσέφυγε στο CAS για το Κόπα Άφρικα
- Βάση στη Σελήνη και πυρηνοκίνητη αποστολή στον Άρη – Aνατροπές στο πρόγραμμα Artemis της NASA
- Λονδίνο: Δύο άνδρες συνελήφθησαν για τις εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον ασθενοφόρων της εβραϊκής κοινότητας
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του





