Σαμαριά: Διασώθηκε ο πολυτραυματίας – Είναι ο μελισσοκόμος που βρήκε τη σορό Γερμανού τουρίστα τον Μάρτιο
Ο άνδρας έχει χτυπήσει στα πλευρά, τη μέση και το κεφάλι. Επέστρεφε από τα μελίσσια του που έχει στη Σαμαριά όταν έπεσε από το μουλάρι του.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης πολυτραυματία άνδρα, ο οποίος έπεσε στο φαράγγι στη Σαμαριά. Ο 55χρονος είναι μελισσοκόμος, ο οποίος έπεσε από το μουλάρι του, καθώς γύριζε από τα μελίσσια του που βρίσκονται στην περιοχή της Σαμαριάς.
Οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την 3η Ε.Μ.Α.Κ. και τη 19η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. έφτασαν τον πολύτραυματία, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και με τη βοήθεια υπαλλήλων του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. τον μετέφεραν στο πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρου, εντός του Φαραγγιού της Σαμαριάς.
Στη συνέχεια παρελήφθη από ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε στην αεροπορική βάση της Σούδας και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γ.Ν. Χανίων.
Ο τραυματίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, είναι πολύ γνωστός μελισσοκόμος και έμπειρος περιπατητής. Είναι ο άνθρωπος που είχε εντοπίσει τη σορό του 21 ετών Γερμανού που είχε χαθεί σε μονοπάτι των Λευκών Ορέων τον περασμένο Μάρτιο.
Τι συνέβη
Ο 55χρόνος γύριζε από τις μέλισσές του, όταν έπεσε από το μουλάρι του στη θέση Πρινάρι, σε απόσταση περίπου 4,5 χιλιομέτρων από τη βόρεια είσοδο του φαραγγιού.
Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία. Κοντά του έσπευσαν πολύ γρήγορα η γιατρός και προσωπικό του Δρυμού. Λόγω της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 55χρονος, εξαιτίας της πτώσης, έχει χτυπήσει στα πλευρά, τη μέση και το κεφάλι.
Στο σημείο της πτώσης του 55χρονου μεταβαίνει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο και της ΕΜΟΔΕ, ενώ κοντά στον τραυματία βρίσκεται και προσωπικό από το κλιμάκιο της Ανώπολης.
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του «δικεφάλου» για το παιχνίδι με Παναιτωλικό
- Ανατροπή στην υπόθεση της Φοινικούντας: Ο 22χρονος που είχε παραδοθεί ως συνεργός ήταν τελικά ο εκτελεστής
- Οβιέδο – Μπέτις 1-1: Πήραν τον βαθμό στο φινάλε οι Σεβιγιάνοι
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η αυτοκρατορία επιτίθεται
- Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δηλώνει ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στις ΗΠΑ λόγω «πολύ προσωπικών λόγων»
- Βαθμό στο 90+4′ η Κόμο του Δουβίκα κόντρα στην Μπολόνια (1-1) – Τέσσερα γκολ στο Ουντινέζε – Πίζα (2-2)



