Το… γύρισε στο μποξ ο Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησε προπονήσεις με τη Μαράια (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως το γύρισε στο μποξ και προπονείται στις διακοπές του μαζί με τη Μαράια.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις διακοπές του και προσωπικές στιγμές μαζί με την οικογένεια του και τη γυναίκα του Μαράια.
Ωστόσο, αν και δεν ασχολείται με το μπάσκετ και το NBA, φαίνεται πως ο Αντετοκούνμπο έχει βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να περνάει χρόνο με τη Μαράια.
Όπως φαίνεται μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε ο «Greek Freak» στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, οι δύο τους κάνουν μαζί γυμναστική και συγκεκριμένα προπόνηση του μποξ!
Δείτε το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια:
@giannis_an34We want all the smoke 🔥😂♬ original sound – <3
Το βίντεο μάλιστα συγκέντρωσε αρκετά σχόλια, με τον κόσμο να περιμένει να δει ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ.
- LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ
- Δείτε την Γουινόνα Ράιντερ να ποζάρει με τα κόκκινα γυαλιά της, ενώ ο απείθαρχος A$AP Rocky συλλαμβάνεται
- Τα σκληρά μαθήματα της Premier League στον Λανουά και στους Έλληνες διαιτητές
- Τσουκαλάς: Ακραίες δυνάμεις περιβάλουν τον Μητσοτάκη, λείπει μόνο ο Καρατζαφέρης – Σύμπνοια ΝΔ και Ελλ. Λύσης
- Σχεδόν στο «πικ» η εποχιακή γρίπη στην Ιταλία – 800.000 νέα κρούσματα και επικίνδυνα συμπτώματα πνευμονίας
- Καμπανάκι της S&P Global για ισοζύγιο και χρέος στην Ελλάδα [γραφήματα]


