«Κόπηκε» από την αποστολή προετοιμασίας της Μαρσέιγ ο Ουναΐ
Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, με τον Αζεντίν Ουναΐ να βρίσκεται εκτός.
Ο Αζεντίν Ουναΐ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μαρσέιγ για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον προπονητή Ντε Τσέρμπι να μην τον υπολογίζει.
Ο Μαροκινός μέσος αποτελεί ξένο «σώμα» για τους Μασσαλούς, καθώς συνεχίζει και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, μέχρι να βρεθεί κάποιος σύλλογος που θα καταθέσει πρόταση που να είναι κοντά στα «θέλω» των Γάλλων.
Ο Ουναΐ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ενώ ο ίδιος έχει απορρίψει πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας, επιλέγοντας να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.
Ο Παναθηναϊκός έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Μαροκινού την περασμένη σεζόν και επιθυμεί να τον αποκτήσει, όμως η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Μαρσέιγ.
Η αποστολή της Μαρσέιγ χωρίς τον Ουναΐ
📋 𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐀𝐂𝐓 𝟐𝟓
Voici la liste des 28 olympiens retenus pour le premier stage de préparation aux Pays-Bas 🇳🇱✈ pic.twitter.com/KVuUKLR5QZ
— Olympique de Marseille (@OM_Officiel) July 17, 2025
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της
- Εύζωνοι του Πλαστήρα: Ουδείς φυγάς απαρχής μέχρι τέλους
