Peace and Love: Τα «χίπικα» γενέθλια του Ρίνγκο Σταρ στο Μπέβερλι Χιλς
Έχοντας ως μότο το «Peace and Love» και σε ανοιχτή ακρόαση τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Ρίνγκο Σταρ γιόρτασε τα 85α γενέθλιά του στο Μπέβερλι Χιλς με ένα πάρτυ που θύμιζε λίγο από sixties και τα παιδιά των λουλουδιών.
Ήταν το 2008 στο Σικάγο όταν για πρώτη φορά ζήτησε από τον κόσμο, ανήμερα των γενεθλίων του στις 12 το μεσημέρι, να ποστάρουν όλοι στα social media το μότο «Peace and Love». Από τότε, έχουν περάσει 17 χρόνια, ωστόσο ο Ρίνγκο Σταρ συνεχίζει να γιορτάζει την ειρήνη και την αγάπη στις 7 Ιουλίου.
Κάτι που έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν το θρυλικό Σκαθάρι διοργάνωσε ένα χίπικο Peace and Love party στο Μπέβερλι Χιλς με αφορμή τα 85α γενέθλιά του.
Από το event του Ρίνγκο Σταρ πέρασαν πολλοί διάσημοι – ανάμεσά τους και ο κιθαρίστας των Eagles Τζο Γουόλς. Ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Ή για την ακρίβεια η φωνή του.
Ο 83χρονος θρύλος της μουσικής δεν κατάφερε να βρεθεί στο Μπέβερλι Χιλς, ωστόσο τηλεφώνησε στον Σταρ για να του ευχηθεί και ο πρώην ντράμερ των Beatles δεν έχασε την ευκαιρία να τον βάλει σε ανοιχτή ακρόαση για να τον ακούσουν όλοι.
Όπως είπε ο Ρίνγκο Σταρ, το μοναδικό πράγμα που εύχεται για τα γενέθλιά του είναι «ειρήνη και αγάπη», ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μπροστά από το γλυπτό «Peace and Love» που ο ίδιος έφτιαξε και δώρισε στη πόλη του Μπέβερλι Χιλς το 2019.
«Αισθάνομαι ακόμα 24 ετών»
Στα 85 του χρόνια, ο Ρίνγκο Σταρ μοιάζει να περνάει δεύτερη εφηβεία, καθώς έδειχνε σε πολύ φόρμα στο πάρτι γενεθλίων του. Άλλωστε, πρόσφατα, σε συνέντευξή του στους New York Times είχε δηλώσει ότι νιώθει ακόμα 24 ετών.
«Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και νιώθω 24 ετών. Ποτέ δεν έγινα μεγαλύτερος από 24», ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς διατηρεί τη νεανικότητα του, ο Σταρ είπε: «Αγαπώ αυτό που κάνω».
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα


