Λευκάδα: Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη έπεσε αναίσθητη στο έδαφος
Η 24χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.
Δυσάρεστη τροπή πήρε μία στιγμή ευτυχίας ανάμεσα σε ένα νεαρό ζευγάρι Τσέχων στη Λευκάδα.
Το τραγικό περιστατικό, όπως αναφέρει το ilefkada.gr, σημειώθηκε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Εγκλουβή Λευκάδας, όπου πήγε το ζευγάρι προκειμένου ο νεαρός να κάνει έκπληξη στην καλή του με πρόταση γάμου.
Όλα συνέβησαν όταν νεαρό ζευγάρι από την Τσεχία, ηλικίας 25 και 24 χρονών αντίστοιχα, έφτασε μέχρι την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Εγκλουβή προκειμένου ο νεαρός να κάνει έκπληξη στην καλή του με πρόταση γάμου.
Τη στιγμή που είχε γονατίσει και της έδωσε το δαχτυλίδι η κοπέλα στην αρχή έδειξε χαρούμενη και μετά από δευτερόλεπτα έπεσε στο έδαφος αναίσθητη.
Ο νεαρός σοκαρισμένος προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια όπου τελικά κατάφερε να κινητοποιηθεί τόσο η Πυροσβεστική, ο στρατός αλλά και το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο της Λευκάδας.
Η 24χρονη κοπέλα, μετά από εξετάσεις, και τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, διαπιστώθηκε ότι έχει εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, διασωληνώθηκε αμέσως και τώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος


