
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, έμπρακτα, στο πλευρό της Χίου
Για μια ακόμη φορά η πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση έδειξε το αλληλέγγυο πρόσωπο της. Κοντά στη δοκιμαζόμενη Χίο, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου.
Στο πλευρό του Δήμου Χίου στέκεται ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη σε αυτοδιοικητικό επίπεδο για μια ακόμη φορά.
Ειδικότερα, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Αξή, μετέβη από χτες το βράδυ με πυροσβεστικά οχήματα, υδροφόρα και προσωπικό στη γειτονική Χίο, προκειμένου να συνδράμει των επιχειρήσεων για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται από το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή, σε διαρκή επαφή με τον Δήμαρχο Χίου κ. Μαλαφή, ενεργοποίησε από την περασμένη Δευτέρα και τον μηχανισμό και της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου.
Ενισχύοντας άμεσα -σε πρώτη φάση- τον Δήμο Χίου, με το ποσό των 5.000 ευρώ, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των κλιμακίων που συμμετέχουν στην πυρόσβεση.
Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του δήμου δυτικής Λέσβου.
πηγή φωτογραφιών, https://www.facebook.com/profile.php?id=100068980457511
- Κούβα: Αντιπροσωπεία των ΗΠΑ βρίσκεται στην Αβάνα με επικεφαλής τον διευθυντή της CIA
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου



