Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν βρέφος στο μπαλκόνι – Είχαν πάει για ύπνο
Βρέφος εντοπίστηκε να κλαίει σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Θεσσαλονίκη, καθώς το είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του και είχαν πάει για ύπνο
Το βρέφος τους άφησαν γονείς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Θεσσαλονίκη και πήγαν για ύπνο. Το μωρό εντοπίστηκε να κλαίει μόνο του, ενώ οι μπαλκονόπορτες του σπιτιού ήταν κλειστές.
Συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους στην Θεσσαλονίκη
Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου εντόπισαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, το 11 μηνών βρέφος στο μπαλκόνι, την ώρα που οι γονείς του και τα υπόλοιπα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας κοιμούνταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.
Οι δύο γονείς, ηλικίας 36 και 35 ετών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων του Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Τι υποστήριξαν οι γονείς
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς υποστήριξαν ότι άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι για να δροσιστεί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες για την αξιολόγηση των συνθηκών διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα






