
Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν βρέφος στο μπαλκόνι – Είχαν πάει για ύπνο
Βρέφος εντοπίστηκε να κλαίει σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Θεσσαλονίκη, καθώς το είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του και είχαν πάει για ύπνο
Το βρέφος τους άφησαν γονείς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Θεσσαλονίκη και πήγαν για ύπνο. Το μωρό εντοπίστηκε να κλαίει μόνο του, ενώ οι μπαλκονόπορτες του σπιτιού ήταν κλειστές.
Συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους στην Θεσσαλονίκη
Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου εντόπισαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, το 11 μηνών βρέφος στο μπαλκόνι, την ώρα που οι γονείς του και τα υπόλοιπα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας κοιμούνταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.
Οι δύο γονείς, ηλικίας 36 και 35 ετών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων του Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Τι υποστήριξαν οι γονείς
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς υποστήριξαν ότι άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι για να δροσιστεί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες για την αξιολόγηση των συνθηκών διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς


