Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Λεσόρ για άσεμνη χειρονομία στο Game 4 (pic)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία κατά του Ματίας Λεσόρ, για άσεμνη χειρονομία προς το τέλος του Game 4 της σειράς των τελικών.
Σε καταγγελία κατά του Ματίας Λεσόρ προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξαιτίας άσεμνης του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού, προς τον κόσμο των Πειραιωτών.
Υπενθυμίζεται πως, ο Λεσόρ, που είχε ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και βρισκόταν δίπλα στον πάγκο του Τριφυλλιού, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αποχώρησε από το παρκέ, κάνοντας κ@λ@δαχτυλα στον κόσμο, λίγο πριν μπει στη φυσούνα.
Η φωτογραφία με τον Λεσόρ που έκανε καταγγελία η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Όλα αυτά, την στιγμή που είχε αποβληθεί από τους διαιτητές της αναμέτρησης λίγο νωρίτερα, λόγω έντονων διαμαρτυριών προς τους ίδιους. Πλέον, μένει να φανεί αν και πότε θα κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή.
- Διατροφή: Το μαγείρεμα στο σπίτι κάνει καλό
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει





