Χαρίτσης: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ εκθέτει τη χώρα – Σειρά ενεργειών της Νέας Αριστεράς για διαλεύκανσή του
Ο Αλέξης Χαρίτσης δεσμεύτηκε ότι η Νέα Αριστερά θα προβεί σε σειρά ενεργειών προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου και να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν φτάνουν.
Με τον πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) Μενέλαο Γαρδικιώτη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημόσιων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) Νίκο Κακαβά, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.
«Οι πρόεδροι του ΓΕΩΤΕΕ και της ΠΟΓΕΔΥ ενημέρωσαν διεξοδικά τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς για κρίσιμες πτυχές που αφορούν το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις παράνομες αγροτικές ενισχύσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, τονίζεται πως «οι πρόεδροι των δύο φορέων τόνισαν ότι η κυβέρνηση αγνόησε παντελώς τις καίριες επισημάνσεις και προειδοποιήσεις τους ενώ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της καταβολής των αγροτικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της ΚΑΠ».
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
Σειρά ενεργειών από τη Νέα Αριστερά για την πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Από την πλευρά του ο κ. Χαρίτσης ευχαρίστησε τους κ.κ. Γαρδικιώτη και Κακαβά «για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο που εκθέτει τη χώρα, έχει δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στους πραγματικούς κτηνοτρόφους και τον αγροτικό τομέα εν γένει, το οποίο θα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες συνολικά».
Τέλος, ο κ. Χαρίτσης δεσμεύτηκε ότι η Νέα Αριστερά θα προβεί σε σειρά ενεργειών προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου και να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν φτάνουν.
- Ντουμπάι: Καπνός σε πολυώροφο κτίριο στη μαρίνα – Αναφορές για εκρήξεις
- Ιράν: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 168 παιδιών που σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό σχολείου
- Λάρισα: Πώς δρούσε η οικογενειακή σπείρα που έκανε κομπίνες με «χρυσές» λίρες – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
- Κυριακίδης: «Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη»
- Χανιά: Διαρρήκτης εισβάλει σε ιατρείο από τρύπα 20 εκατοστών
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν




