Σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό: Εκτός για 10-12 μήνες (pic)
Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Φαλ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο Γάλλος σέντερ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-12 μήνες.
Άσχημα νέα για τον Μουσταφά Φαλ, καθώς όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (7/6) ο Ολυμπιακός, ο τραυματισμός του Γάλλου σέντερ είναι σοβαρός και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-12 μήνες.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στα social media η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Μουσταφά Φαλ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο και θα παραμείνει στα… πιτς για σχεδόν έναν χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο έμπειρος άσος θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν.
«Άπαντες ευχόμαστε στον Μους ταχεία ανάρρωση», προσθέτει στην ενημέρωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στον 33χρονο σέντερ.
Η σχετική ανάρτηση
Στον 3ο τελικό της Stoiximan GBL ο Μουστάφα Φαλ, υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο.
Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει 10 με 12 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
?? Άπαντες ευχόμαστε στον Μους ταχεία ανάρρωση.
In the 3rd final of the Stoiximan GBL,… pic.twitter.com/hAZCkKMSxO
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) June 7, 2025
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μουσταφά Φαλ τραυματίστηκε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του χθεσινού τελικού, σε μια προσπάθειά του να μαρκάρει τον Τσεντί Οσμάν.
Από την αρχή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό και δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-12 μήνες.
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- Γαλλία: Το Παρίσι στον κεντροαριστερό Εμανουέλ Γκρεγκουάρ – Η συμμαχία που κέρδισε τη δεξιά
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
- «Ωρολογιακή βόμβα» αυξημένης αβεβαιότητας στις αγορές – Φόβοι για νέα εκτίναξη του πετρελαίου από Δευτέρα

