
Ανήλικοι άρπαξαν αλυσίδα από λουόμενο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Συνολικά 5 συλλήψεις
Τέσσερις ανήλικοι μαζί με έναν 27χρονο επιτέθηκαν στον λουόμενο ενώ στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα από σταθμευμένο αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 4-6-2025, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 4 ανήλικοι ηλικίας 12,14,15 και 16 ετών, καθώς και ενήλικος 27 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία και -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μεσημβρινές ώρες της περασμένη Τετάρτης (4-6-2025), προσέγγισαν λουόμενο και με χρήση βίας του αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού, ενώ ακόμα του απέσπασαν σακίδιο με προσωπικά αντικείμενα.
Τους εντόπισαν αστυνομικοί
Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο και σε κοντινή απόσταση παραβίασαν αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Κληθέντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.
Μετά από έρευνα, στην κατοχή του 15χρονου και του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι -4- εκ των συλληφθέντων δεν έχουν προβεί σε έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ως όφειλαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
