Θεσσαλονίκη: Στα Λαγκαδίκια εντοπίστηκε το τζιπ του Τούρκου μαφιόζου που πυροβόλησε τους άνδρες της ΕΥΠ
Ο 49χρονος Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στη Ροδόπη - Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι το αυτοκίνητό του είναι στα Λαγκαδίκια στη Θεσσαλονίκη
Στα Λαγκαδίκια στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το τζιπ του 49χρονου Τούρκου υπηκόου που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον οχήματος της ΕΥΠ στη Θέρμη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από τις αρχές σήμερα σε χωριό της ορεινής Ροδόπης, όπου κρυβόταν σε παράπηγμα προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης. Οι αρχές θεωρούν πιθανό να ήθελε να διαφύγει στη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με το Thess Today, ο άνδρας συνέδραμε προκειμένου να εντοπίσουν οι αρχές το όχημά του.
Ο 49χρονος έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης της ΕΥΠ, για συλλογή πληροφοριών σχετικά με το τουρκικό οργανωμένο έγκλημα.
Ο 49χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που άνοιξε πυρ κατά του οχήματος της ΕΥΠ, ενώ οδηγούσε τζιπ ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαιναν και δύο ακόμη συμπατριώτες του. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι τρεις άνδρες σταμάτησαν σε πρατήριο καυσίμων και ένας από αυτούς – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο ίδιος ο 49χρονος – βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εναντίον του οχήματος των Ελλήνων πρακτόρων.
Μετά τους πυροβολισμούς, τα στελέχη της ΕΥΠ κάλεσαν την Άμεση Δράση, ενημερώνοντας πως είναι σε εξέλιξη περιστατικό με ένοπλη επίθεση και ζητώντας την καταδίωξη του οχήματος των δραστών.
- Χολαργός: Βίντεο από τη σύλληψη του δεύτερου δράστη που μαχαίρωσε τον 14χρονο
- Πόσο θα κοστίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι (πινάκας)
- Παρά τις απειλές Μαδούρο, η Ματσάδο ταξίδεψε στο Όσλο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης
- Η έκθεση All Eyes on Palestine στην Αθήνα – Η σύγχρονη τέχνη ως εργαλείο αντίστασης
- Αποκαθίσταται ιστορικό κτίριο της Κέρκυρας
- Τι πρέπει να πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου