
Πάτρα: Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γαμήλιο γλέντι του ανιψιού του
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Σε θρήνο κατέληξε ένα γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα, όταν ο θείος του γαμπρού κατέρρευσε την ώρα που χόρευε για να γιορτάσει τη χαρμόσυνη μέρα.
Ο άτυχος άνδρας χόρευε μαζί με συγγενείς και φίλους όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους
Δυστυχώς, ο 75χρονος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς και φίλους που είχαν συγκεντρωθεί σε κέντρο δεξιώσεων στο Θεριανό Πατρών.
Ο άτυχος άνδρας και θείος του γαμπρού σηκώθηκε να χορέψει όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, με το ζευγάρι και τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με το Tempo24, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- «Ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν» οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών
- Καιρός: Οι πρώτες ζέστες μέρες του Μαΐου και τι αναμένουμε για τον Ιούνιο – Σε ανοδική τάση η θερμοκρασία
- ΕΦΕΤ: Ανακάλεσε συσκευασίες με κουλούρια – Τι εντόπισε
- Ανέτοιμοι οι Έλληνες διαιτητές για ντέρμπι, εκτέθηκαν Γκαγκάτσης και Λανουά
- Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Επίδαυρο με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μετά το ΔΘΠ
- Η επόμενη (δύσκολη) αποστολή του Χάνσι Φλικ


