Πολύ κοντά στο 2-0 έφτασε ο Ολυμπιακός στο 23ο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Ζέλσον γύρισε στο σημείο του πέναλτι, όπου βρισκόταν ο Τσικίνιο, ο Πορτογάλος έκανε του σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.
Αυτή ήταν η δεύτερη τελική του Τσικίνιο στο παιχνίδι, καθώς στο 17’ ο Ροντινέι του έστρωσε την μπάλα, αλλά το σουτ που έκανε έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.
Ο Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ελ Κααμπί, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροντινέι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Τσέλιε και τη σημασία που έχει για την Ένωση και το ελληνικό ποδόσφαιρο η νίκη και στον επαναληπτικό επί ελληνικού εδάφους.