Οι Νικς διέλυσαν τους Σέλτικς και επέστρεψαν στους τελικούς Ανατολής μετά από 25 χρόνια! (119-81)
Η Νέα Υόρκη γιορτάζει, καθώς οι Νικς πέρασαν στους τελικούς της Ανατολής μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, διαλύοντας τους Σέλτικς με 119-81.
Οι Νικς έβαλαν τέλος στην αναμονή 25 ολόκληρων χρόνων αφού επέστρεψαν στους τελικούς της Ανατολής, επικρατώντας με 119-81 των Σέλτικς και τους έθεσαν πρόωρα εκτός συνέχειας.
Οι Μπράνσον και Ανουνόμπι πέτυχαν από 23 πόντους, οδηγώντας τους Νικς στη μεγαλύτερη νίκη τους σε αγώνα πλέι οφ (+38), ενώ ο Μικάλ Μπρίτζες πρόσθεσε 22 και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς 21 πόντους.
Οι Νικς θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς στους τελικούς της Ανατολής, τους οποίους είχαν αντιμετωπίσει και στην τελευταία τους παρουσία το 2000, στην ίδια φάση του NBA. Το Game 1 έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (22/5, 3:00) στη Νέα Υόρκη.
Τα highlights του Νικς – Σέλτικς
Ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 20 πόντους, αλλά το σύνολο του Τζο Μαζούλα κατέρρευσε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι Νικς ξέφυγαν με 64-37 στο ημίχρονο, απλοποιώντας από πολύ νωρίς το παιχνίδι και αποθαρρύνοντας παράλληλα τη Βοστώνη που έπαιζε φυσικά χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει εκτός για έναν χρόνο.
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
