Megasports: Κορυφαίος ο Τζολάκης
Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
Μετράμε αντίστροφα πλέον για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο. Στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, ενώ ο ΟΦΗ ετοίμασε μια μίνι ταινία για το ταξίδι στην Αθήνα
Εκτός συνόρων η Μπολόνια έκανε την έκπληξη και νίκησε την Μίλαν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο μετά από 51 χρόνια. Στην Ισπανία η Ρεάλ κέρδισε δύσκολα 2-1 την Μαγιόρκα.
Αντίστροφη μέτρηση και για την κορύφωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο. Στις 16 ημέρες πριν τον μεγάλο αγώνα της Παρί με την Ίντερ, το τρόπαιο έφτασε στο Μόναχο, που θα φιλοξενήσει το ματς στην Αλιάντς Αρενα. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο έπαθλο, που βρίσκεται στην Βαυαρική πρωτεύουσα μετά το 2012. Και βέβαια το MEGA θα είναι εκεί την βραδιά της 31ης Μαϊού για να σας μεταδώσει το συναρπαστικό ματς.
Για 7η χρονιά, το Stoiximan AegeanBall Festival 2025, επιστρέφει στη Σύρο και στο κέντρο της Ερμούπολης από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, με αστέρια του μπάσκετ να δίνουν πάλι το δυναμικό παρόν.
Ολοκληρώθηκε στον Πειραιά και ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άλιμο, το 2ο ζευγάρι στην α1 γυναικών του πόλο. Στο ματς που είδατε ζωντανά από το MEGA PLay, οι ερυθρόλευκες κέρδισαν 14-8 και έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό, που θα κριθεί στις 2 νίκες. Στο άλλο ζευγάρι η Βουλιαγμένη έχει κάνει το 1-0 με τη Γλυφάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ
- Γιορτή σήμερα 26 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA





