Ο Κωσταντίνος Τζολάκης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, στην ψηφοφορία που διενέργησε η Stoiximan Superleague, με τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», να έχει ποσοστά διπλάσια από τον επιθετικό των «Πειραιωτών» Αγιούμπ Ελ Καμπί, που πήρε την δεύτερη θέση.
Έτσι, ο πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδος «εξαργύρωσε» την πολύ σπουδαία σεζόν, που έκανε φέτος στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, με αυτή τη σπουδαία ατομική διάκριση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague