Ηράκλειο: Μυστήριο με τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Τραγικό τέλος είχε μια 42χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τα ενετικά τείχη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 42χρονη γυναίκα , η οποία – σύμφωνα με τις πληροφορίες – λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπεσε από τα ενετικά τείχη στο κέντρο της πόλης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε στο κέντρο της πόλης, στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ τις συνθήκες της πτώσης βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνάς από την αστυνομία.
Στην συνέχεια, οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει την γυναίκα.
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από τα ενετικά τείχη | https://t.co/BJ0PwAJ62S https://t.co/FwATFo6SuF pic.twitter.com/q8ZLgvUTJU
— Creta One (@cretaonegr) May 13, 2025
λ
Από εκεί εταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πληροφορίες του τοπικού site Cretalive αναφέρουν ότι ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν κι αυτός στο σημείο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η 42χρονη, η οποία αρχικά καθόταν σε ένα παγκάκι, σηκώθηκε ξαφνικά, ανέβηκε στα ενετικά τείχη και στην συνέχεια έπεσε στο κενό.
- Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν σε οικία σχεδόν 30 κιλά κάνναβη και 490 γραμμάρια κοκαΐνη – Μία σύλληψη
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα σύγκλησης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρουσία Τσιάρα, για τη MERCOSUR
- Μπλόκα: «Λευκός καπνός» για συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό
- Φθηνά τη γλίτωσαν: Τα «σκληρά» αστεία της Νίκι Γκλέιζερ που δεν ακούστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες
- Ολυμπιακός: Το «ξεμούδιασμα», η επιστροφή του Νιλικίνα και οι αγκαλιές του Βεζένκοφ με Καλάθη και «Πόκου» (vid)
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί 24ώρου λόγω έργων – Έως πότε θα ισχύσουν

